Okul Müdürümüz Sayın Buket VURAL; Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Okul Müdürümüz Sayın Buket VURAL; Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim;

Bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılımız vatanımıza, milletimize, ailelerimize ve Kayseri'mize hayırlı olsun. Bu dönem içerisinde gerek öğretmenlerimiz gerek siz değerli velilerimiz ve okullardaki varlığımızın sebebi öğrencilerimizle; sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; Öğretmenlerden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmelerini isteyerek bilim ve teknolojide ilerleyen, okuyan, okuduğunu anlayan, yorumlayan, sorgulayan, yeniliklere açık Türk gençleri ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında ve daha nice yüzyıllarda ülkemizi, onurla, gururla temsil etmelerini arzulamıştır.

Aile olarak biz büyük bir aileyiz. Hepimizin ortak amacı çocuklarımızı güvenle geleceğe taşıyacak yolları birlikte sunarak onlara tercihlerinde rehberlik yapmaktır. Başarmanın yolunun tatlı bir disiplinden geçtiğini unutmamammız gerekiyor. Okul kurallarına, sınıf kurallarına uyarak bir düzen içerisinde derslerine çalışarak ve tüm çocuklarımızın sağlıklı gelişiminin olmazsa olmazlarından geleneksel çocuk oyunları olsun, spor faaliyetleri olsun yada herhangi bir sosyal faaliyette görev almak olsun, sevgi ve saygı içerisinde güzel anlar yaşayarak, okulumuzda kaliteli vakit geçirmeleri bizim önceliğimizdir.

Ve tabi ki kitapların o büyülü dünyasının kapıları açılmak için sizleri bekliyor sevgili çocuklar.

Bu düşüncelerle 2023/2024 eğitim öğretim yılının hepimize tekrar hayırlı olmasını diliyorum.

 

Buket Kifayet VURAL

Okul Müdürü

11.09.2023 103