Mehmet Bukem Somtaş İlkokulu

Vizyon: Yeni bakış açıları ve çözüm yolları üreten ,evrensel değerlere önem veren bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Mehmet Bükem Somtaş İlkokulu olarak; Ülke menfaatlerini önde tutan,çağdaş, okuyan , araştıran , sorgulayan ve sentez yapan, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencilerine, dürüstlük, sorumluluk, problem çözme, iletişim becerileri, farlılıklara saygı, girişimcilik, işbirliği, eleştirel ve yaratıcı düşünce, kararlılık gibi "liderlik" için gereken beceri ve tutumların kazandırılmasına yönelik çalışmalar kazandırmak temel felsefemizdir. Tüm öğrencilerin gerek akademik, gerekse kişilik gelişimlerini en üst düzeye taşımak, onları inanılmaz bir hızla değişen çağımız gereksinimlerine donanımlı kılmak, Mehmet Bükem Somtaş İlkokulunun vazgeçilmez varoluş gerçeğidir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Ders Başlama Saati:08:50 Ders Bitiş Saati: 14:35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ayın Öğrencisi Projesi Kitap Kurdu Projesi E twinning Projeleri

WEB - https://mehmetbukemsomtasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YILDIRIM BEYAZIT MAH.KONAKLAR CAD.27 MELİKGAZİ/KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Yıldırım Beyazıt Mah. Konaklar Cad. No:27 Melikgazi / KAYSERİ

Adres - YILDIRIM BEYAZIT MAH.KONAKLAR CAD.27 MELİKGAZİ/KAYSERİ

Ulaşım Tramvayla Yıldız Evler Durağı ve Halk otobüsleri ile gidiş-geliş yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 3.5 Km uzaklıktadır.